23948sdkhjf

Kontrol af levering af kød fra butik til butik

En del supermarkeder får kød og pålæg fra en søsterbutik i kæden.
I årets sidste kvartal kontrollerer Fødevarestyrelsen, at intet supermarked sælger mere end en tredjedel af, hvad de selv sælger, fortæller styrelsen på sin hjemmeside.

Detailvirksomheder må have et begrænset salg af animalske fødevarer til andre detailvirksomheder, hvis de er registreret til det og kan dokumentere, at de overholder betingelserne om mængde- og afstandsgrænser.

Virksomheder, der ikke kan leve op til 1/3-reglen skal være autoriseret eller registreret som engrosvirksomhed.

Første del af kontrollen bliver gennemført i 4. kvartal i 2015 og sætter fokus på kendskabet til dokumentationskravene blandt de detailvirksomheder, der leverer animalske fødevarer til andre detailvirksomheder.

Anden del gennemføres i 2016 som en stikprøve blandt de detailvirksomheder, der er registreret til at levere animalske fødevarer til andre detailvirksomheder.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08